NOVI KORACI

Severina – na privremenom radu u Ljubljani

13.03.2013. 0 Autor: Gloria

Stanovnici Ljubljane iznenađeni su što protekla dva tjedna susreću Severinu Vučković (40) u sportskom izdanju. Splitska pjevačica, koja u Sloveniji boravi poslovno, svaki dan u ležernoj odjeći odlazi na glumačke i plesne probe.

Pod budnim okom redatelja Tomaža Pandura, uz plesni ansambl Maestral uvježbava točke za turneju Dobrodošao u klub: plesnim pokretima uči je slovenski Fred Astaire, kako zovu Anžea Škrubea, koreografa i svjetskog prvaka u step danceu, dok joj je u nekim točkama partnerica Nadija Bičkova, svjetska prvakinja u latinoameričkim plesovima.

Taj koncertni spektakl zamišljen kao bajka u četiri čina, za koji kostimografiju potpisuje srpski dizajner Marko Mitanovski, počinje 23. ožujka u dvorani Mladost u Rijeci.

24.05.2016.
Emma_Watson_001

Izašao prvi trailer za film “Ljepotica i zvijer” s Emmom Watson

Jučer se pojavio prvi trailer za ekranizaciju jedne od...

23.05.2016.
sikavica1

Hrvatskom filmu “Zvir” posebna nagrada u Cannesu

Kratkometražni igrani film “Zvir” redatelja Miroslava Sikavice nagrađen je...

23.05.2016.
Mario Lopez: Congrats to my girl @EvaLongoria & her awesome husband Pepe! Amazing weekend & honored to have been a part of it. So happy for you. Love you kid
@courtneym_lopez
#EvaAndPepe #TooMuchTequila #VivaMexico, Image: 286477285, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Face To Face A

Eva Longoria blistala u vjenčanici Victorije Beckham

Eva Longoria i Jose Antonio Baston vjenčali su...

23.05.2016.
bio&bio

Mineralni ili kemijski zaštitni filter za zaštitu od sunca?

Stanovnici Ljubljane iznenađeni su što protekla dva tjedna…

0
komentara